sâmbătă, 6 octombrie 2007

Preşedintele companiei Yahoo e român !

Cum, nu ştiaţi? Se numeşte Coman Vasile =)). Să nu îmi spuneţi că nu e aşa - 'scrie şi pe net' şi în nenumăratele mass-uri primite în ultimele zile:

"D*****s M***a (10/5/2007 8:58:06 PM): ATENŢIE cititi acest mesaj cu grija si dak nu crezi incearca sa scri la status 50 de caractere si ai sa vezi ca nici statusurile nu mai merg .......care a fost trimis de presedintele yahoo Coman Vasile...aici este presedintele Coman Vasile: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii deletat. NU ESTE O VRAJEALA, CHIAR STERG CONTURI!!!! ( este si pe net)...!"
Cam agramat preşedintele ăsta dar sensibil la problemele userilor. Ooff, de v-ar fi 'deletarea' veşnică ăstora care trimiteţi mass-uri, uneori citind numai ultimele rânduri, cele în care scrie să trimiteţi neapărat, dar neapărat la toţi din listă că altfel vă pasc toate nenoricirele posibile şi inventate!

Niciun comentariu: