duminică, 18 mai 2008

I'm back

N-am mai postat de ceva vreme, ocupată fiind cu tot felul de chestii. Printre altele am participat şi la Târgul de Carte de la Focşani, ca voluntar din partea fundaţiei "Noi Citim" şi am rămas plăcut impresionată că încă se cumpără cărţi :).

3 comentarii:

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Unde a fost targ de carte? In Focsani? Si cartile, astea pe unde erau (nu ma refer la literatura a la Madame Tatoiu, la cartile de bucate sau la cele care te invata cum sa devii bogat in 5 minute, la cartile de colorat si cu povestioare de adormit copii - carti care, oricum, le puteai cumpara deja din librariile din Focsani). Ma asteptam la ceva foarte serios, nu la festival de moda. Sorry, stiu ca nu e vina ta, dar targul de anul asta m-a dezamagit total.

Alina spunea...

Cred că e mai uşor să îmbunătăţim ceea ce există deja :).
Aşa că încearcă să îţi faci auzite părerile de către cei care pot schimba ceva, astfel încât calitatea acestui eveniment să se îmbunătăţească în anul ce vine, pentru că vom avea toţi de câştigat.
Eu am fost încântată că, pe lângă zecile de târguri de haine din Focşani, avem şi un Târg de Carte, unde vine lumea şi mai şi cumpără...
Într-adevăr, cărţile aduse la târg existau deja în librării, dar cel puţin în cazul fundaţiei de care spuneam, preţurile au fost mai mici decât cele din librării.

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Asta vreau si eu: la anul sa fie mult mai bun decat cel de acum. Cea care poate schimba ceva cred ca esti tu, mai ales ca te-ai si implicat anul acesta.