sâmbătă, 29 septembrie 2007

Cugetarea zilei ....

"Cea mai înverşunată luptă este cu tine însuţi. Te afli în ambele tabere."
(Voltaire)

vineri, 28 septembrie 2007

Rush Hour

Scopul jocului este să scoateţi maşina galbenă din parcare, mutând celălalte maşini sus-jos, stânga-dreapta (drag-and-drop). Have fun!



Nu există femei urâte!

... doar femei care nu îşi pot permite tratamente cosmetice şi un machiaj bun. Imaginea de mai jos este din iunie 2006, de la un concurs pentru cel mai bun machiaj. Schimbările spectaculoase pe care le vedeţi s-au petrecut în decursul a 12 ore. Câştigătoarea este a doua din stânga.

De aici.

miercuri, 26 septembrie 2007

Cugetarea zilei ....

"Un profesor este o persoană care vorbeşte în somnul altcuiva."
(W.H. Auden)

Susţin!

... campania 'Stop torturării animalelor!'. Dacă vrei o lege corectă pentru protecţia animalelor şi pentru pedepsirea 'animalelor' care le torturează pe necuvântătoare, semnează şi tu petiţia iniţiată de ProTV. Cu un singur click aici şi câteva minute din timpul tău poţi face ca lucrurile să se schimbe! După cum spunea un semnatar al petiţiei, se pare că unii dintre noi pot învăţa să fie civilizaţi doar constrânşi, aşa că haideţi să facem ceva pentru asta! Am ataşat şi o poză cu caţeluşa mea (Lady se numeşte), in speranţa că vă va sensibiliza mai mult decât cuvintele mele!

luni, 24 septembrie 2007

Budăi Beer Rilăudid




Thanx to Urmelinho
Pentru mai multe detalii, vizitaţi blogul oficial.

Nunta pe neve - miresele

Vă spuneam mai demult despre 'Nunta pe NeVe'. Se pare că au fost alese 'fericitele' adică cele cinci mirese 'pe NeVe'. Tot ce ştim sigur deocamdată este că una din ele e 'Zâna de pe Prut' (hehe, abia aştept să văd şi eu cum arată o zână :D). Oare nunta asta chiar o să aibă loc? Sau e blat, după cum spunea un prieten de-al meu? Vom vedea ... mai sunt 25 de zile.

Cugetarea zilei ....

"Pentru toţi oamenii ziua are 24 h şi aici se termină toate asemănările."
(Anonim)

duminică, 23 septembrie 2007

M-am întors

După două zile de training şi două nopţi de petrecut, o să fiu cam zgârcită cu vorbele dar las pozele să vorbească pentru mine. Şi înainte, o precizare: nu le-am prelucrat în niciun fel, doar ce le-am copiat din aparat şi le-am şi încărcat pe blog.

Lacul Techirghiol, la apus:
Marea (pe care nu o văzusem niciodată în alt anotimp decât vara dar care e la fel de frumoasă oricând):

Analia Selis pentru care aveam (şi am) o mare admiraţie: nu numai că are o voce foarte bună dar şi pare a fi o persoană extraordinară: inteligentă, veselă, plină de viaţă, ambiţioasă ... şi aş putea continua ...
Eu şi Gilberto Ortega (la percuţie în formaţia Analiei Selis): Eu şi Elena de la Mandinga:Eu şi o parte din băieţii de la aceeaşi trupă:
Şi nu în ultimul rând dansatoarele de la Mandinga:

miercuri, 19 septembrie 2007

O mică pauză

Observ că există obiceiul ca atunci când pleacă pe undeva omu' ce deţine un blog, să anunţe. Aşa că mă conformez: pănă duminică seara voi fi la mare dar nu (neapărat) pentru soare (oricum, cică o să fie vremea urâtă) ci pentru un seminar şi o cină cu lumea din Oriflame România.
Şi ca să mă conformez până la capăt, ar trebui să postez şi ceva poze când mă întorc ... asta nu promit, mă mai gândesc ...

Disturbia

Deşi a început şcoala, observ că am mai mult timp să văd filme.
Două în ultimul timp: 'Becoming Jane' - altă poveste de dragoste imposibilă (nu ştiu cum le găsesc...) dintre scriitoarea Jane Austen şi un irlandez care va deveni sursa de inspiraţie pentru personajul Mr. Darcy din 'Mândrie şi prejudecată'. Un film sensibil şi trist, despre sacrificiu de sine, opţiunile femeii şi iubire. 7,2 user rating pe IMDB.
Al doilea, care mi-a plăcut mai mult decât mă aşteptam: 'Disturbia'. Când am citit prezentarea, mi-am zis: 'mda, 'Rear Window' cu adolescenţi... să vedem...'. Da, ideea e aceeaşi: un tânăr e obligat să îşi petreacă 24h/zi la domiciliu, fără TV în cameră, fără conturi pe site-urile preferate. Singura distracţie pare 'cunoaşterea' (cu alte cuvinte 'spionarea') vecinilor. Doi mai interesanţi: una bucată vecină nouă, young and restless şi una bucată vecin ce pare criminal în serie. Deşi are multe faze previzibile, unele incoerenţe, per total ... e OK, reuşeşte să fie palpitant, amuzant, o combinaţie interesantă între filmele cu adolescenţi şi un thriller. Tot 7,2 user rating pe IMDB - pură coincidenţă. Vizionare plăcută, orice film aţi vedea!

Cugetarea zilei ....

"Foarte curând oamenii se vor împărţi în două categorii: oameni bătrâni şi oameni care ştiu să lucreze la calculator."
(Grigore Moisil)

marți, 18 septembrie 2007

Berze

Trei berze seara la cafea, discută despre ce-au facut în cursul zilei.
- Eu am dus o pereche de bebeluşi gemeni, drăguţi rău...
- Eu am dus un bebe negru adorabil...
- Eu am mai speriat vreo două studente...

Cugetarea zilei ....

"Prietenii sunt acele persoane care te iubesc cu toate că te cunosc bine. "
(Anonim)

duminică, 16 septembrie 2007

Cât de buni sunteţi la geografie?

Nu vă spun scorul meu că îmi e ruşine ....

God's Campaign

Imaginile de mai jos fac parte dintr-o campanie condusă de Biserica din Singapore menită a atrage mai mulţi oameni la slujba de duminica. Se pare că au avut un succes răsunător. Dacă vreţi să vedeţi mai multe imagini din campania de presă, click aici.




Cugetarea zilei ....

"Dacă nu citeşti ziarele eşti neinformat, dacă le citeşti eşti dezinformat."
(Mark Twain)

sâmbătă, 15 septembrie 2007

Katie Melua - Nine Million Bicycles

Vă invit să ascultaţi una din melodiile mele preferate:

Cugetarea zilei ....

Căsătoria este precum ciupercile: observăm prea târziu dacă e bună sau rea.
(Woody Allen)

vineri, 14 septembrie 2007

Nunta pe NeVe

Asta e cea mai trăznită idee pe care am auzit-o în ultimul timp: nuntă pe NV! Adică:
" ... doi necunoscuţi – un bărbat şi o femeie – se vor căsători în mod oficial şi legal, fără să se cunoască şi fără să se vadă înainte de momentul ceremoniei oficiale din fata Ofiţerului Stării Civile."
Eu am două curiozităţi în legătură cu chestia asta: dacă e o idee originală a celor de la Radio21 (la cât de trăsniţi sunt Buzdugan şi Morar parcă ar fi posibil) şi dacă într-adevăr o să aibă loc acea căsătorie (10 zile în Bali sună aşa bine dar parcă e prea puţin să-ţi dai libertatea pentru asta ...). Vom vedea - în 35 de zile aflăm dacă şi care-s 'fericiţii' !
Detalii găsiţi pe www.nuntapeneve.ro! Mai jos aveţi imnul nunţii si două demo-uri la ce vă aşteaptă dacă vă înscrieţi şi sunteţi finalişti ...







joi, 13 septembrie 2007

URGENT - Oportunitate de a lucra în străinătate !

Cugetarea zilei ....

"Un singur ceas de dragoste poate face cât o viaţă întreagă."
(Balzac)

miercuri, 12 septembrie 2007

Ştiţi ce e azi?

Miercuri, ştiu. Dar nu la asta mă refeream. Ştiţi ce se sărbătoreşte azi?? ..... 'Ziua concepţiei' !
Aşa că, de ce mai staţi pe net? Ok, e târziu ... pentru cei care aţi pierdut startul ... sărbătoriţi mâine ;).
N-am inventat-o eu ci ruşii, citiţi aici:
'Străzile vor fi goale, iar draperiile vor fi trase, în regiunea rusă Ulianovsk, cu prilejul “Zilei Concepţiei”, o sărbătoare publică menită a soluţiona criza demografică a ţării. Guvernatorul regiunii, Serghei Morozov, a reamintit localnicilor că 12 septembrie este “Ziua Concepţiei”, context în care cuplurile nu vor mai trebui să meargă la serviciu, pentru a avea astfel timp să treacă la treabă. Familiile care vor aduce pe lume un copil, nouă luni mai târziu, de Ziua Naţională a Rusiei (12 iunie), vor primi bani, maşini, frigidere şi multe alte premii. Este al treilea an în care Ulianovsk, regiune situată la 900 km est de Moscova, organizează acest inedit concurs cu premii.'
Care se mai mută în Rusia? 'Bani, maşini, frigidere...' să stai acasă şi să .... populezi ţara!
Tot articolul aici.

Cd Hole Art

Am găsit aici nişte exemple de etichete interesante de CD-uri sau DVD-uri. Cred că merită să cumperi un astfel de CD măcar pentru imagini ...
Have fun!

Cugetarea zilei ....

"Orice optimist nu e decât un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost."
(Louis Bernanos)

marți, 11 septembrie 2007

Departe de paradis

În ultimul timp am tot căutat un film. Îl văzusem mai demult dar voiam să îl revăd. Astăzi am reuşit, în sfârşit (thx to ioni). Se numeşte 'Far from heaven' şi vi-l recomand pentru că îl consider un film extraordinar.
Acţiunea se petrece în anii '50 iar filmul tratează nişte subiecte 'fierbinţi' ale acelor ani: rasismul, intoleranţa faţă de homosexuali, opţiunile femeii dar şi subiecte general valabile cum ar fi iubirea interzisă. Cineva, căruia îi vorbeam despre film şi care este un optimist incurabil, mi-a spus 'speranţa moare ultima' dar oare aşa să fie? Cu ce e mai bună societatea zilelor noastre faţă de cea din film? Suntem noi mai puternici astfel încât să luptăm pentru ceea ce ne face să ne simţim 'alive' sau ne lăsăm copleşiţi de normele sociale?
Dar să revenim la film şi să vă spun două lucruri care mi-au plăcut foarte mult. În primul rând sunt culorile folosite de parcă regizorul ar fi fost şi pictor, de la roşul frunzelor de toamnă la verde care e folosit pentru scenele în care se petrec lucruri interizise iar în al doilea rând - interpretarea actorilor, mai ales modul în care se 'văd' sentimentele celor doi în felul în care se privesc. Sunt câteva schimburi de priviri care spun atât de multe şi pe care le vezi în aşa puţine filme (să nu mai vorbim de viaţa de zi cu zi...).
Aşa că, într-una din serile lungi de toamnă ce vor veni, uitaţi-vă la filmul ăsta dar, dacă se poate, împreună cu cel sau cea care vă face sa vă simţiţi 'alive'!

O reclamă foarte convingătoare - cel puţin pentru mine!



Puterea comentariilor

Observ că încep să primesc comentarii şi de la cititori pe care nu îi cunosc - până acum erau aşa ... 'în familie'. Cred că e momentul potrivit să postez următoarea imagine ... dar comentariile nu le dezactivez ;)) !

Shrinking Self Esteem
De aici.

Cugetarea zilei ....

"Un om fericit este prea mulţumit de prezent ca să se mai gândească serios la viitor."
(Albert Einstein)

luni, 10 septembrie 2007

Acum ne jucăm !

Vă provoc ... să rezistaţi mai mult ca mine (4 secunde până acum) !


Games Provided By Blinkyou.com



Cea mai tare vânzătoare!

Anunţ "Angajăm vânzătoare".
Se prezintă o fătucă la interviu, patronul o ia şi-o prelucrează:
- Fată dragă, noi nu zicem NU la clienţi chiar dacă nu avem produsul în stoc.... îi aburim, îi amânăm.
Zis şi făcut, trece o lună, prinde fata manevra, intră un cetăţean:
- Mănuşi aveţi?
- Păi, sigur... de care să fie? De piele? Tricotate? Cu un deget, cu două, cu cinci?
- De piele, normale cu cinci degete.
- Le purtaţi la palton sau la jachetă?
- La palton, că vine iarna.
- Domnule, eu vă propun să veniţi mâine cu paltonul, să vedem ce se asortează.
Pleacă omul, când să iasă pe uşă intră unul super-furios cu un colac de budă şi cu o placă de faianţă în mână:
- Cucoană, uite astă-i capacul de la budă, asta-i nuanţa la faianţă, c*ru' ţi l-am arătat ieri, acum îmi dai hârtie igienică?!

De aici.

Uei, shi faaaashi? - Budăi Beer




Thx to DoRazDu

Cugetarea zilei ....

"Femeile chiar îşi doresc să fie punctuale, numai că totul începe mult prea devreme pentru ele."
(Sela Ward)

duminică, 9 septembrie 2007

Poze cu Anna Kournikova dezbrăcată

De aici.

De unde provin denumirile unor mărci de maşini ...

AUDI : Another Ugly Deutsche Invention.
BMW : Brings Me Women.
FIAT : Failure in Italian Automotive Technology.
FORD : Fix Or Repair Daily.
SAAB : Shape Appears Ass-Backwards.
HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive. .....
VOLVO : Very Old Vehicular Object .
PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything.
DACIA : Daca Ai Cap Ia-ti Alta!

Cele mai nepotrivite locuri pentru a posta o reclamă






La ski în ... Dubai

Au cel mai luxos hotel din lume, cea mai mare insulă construită vreodată de mâna omului iar acum au şi cea mai mare pârtie artificială: Ski Dubai având suprafaţa de 22.500 de m2 (cât 3 terenuri de fotbal), 85 de metri înălţime, 80 de metri lăţime, cinci pârtii cu grade diferite de dificultate. Dar mai bine vedeţi imaginile mai jos:










TurtleBoy

... fără comentarii:

Cugetarea zilei ....

Cel mai greu lucru e să nu faci nimic - nu ştii niciodată când o să termini.
(Leslie Nielsen)

Emoticoncert Vama Veche-VST

Una din melodiile mele preferate de la Vama Veche într-o prezentare inedită:



sâmbătă, 8 septembrie 2007